Såld

Färgargränd 1, Lugnvik

Slutpris
730 000 kr
Boarea
61 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 039 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1974-1975

Rymlig 2:a i med stor inglasad balkong!

Välkommen upp med hissen till våning 5! Här hittar du en rymlig och välplanerad 2:a med ljusa ytskikt och härlig utsikt mot Frösön och Storsjön!

Direkt i entrén finns plats för hatthylla, medan den inre delen av hallen erbjuder ytterligare förvaring i en inbyggd garderob samt i rymlig klädkammare. Det ljusa köket erbjuder bra med arbetsyta och förvaring och plats för matgrupp precis vid fönstret. Även vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. De stora fönstren släpper in gott om dagsljus! Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och garderober. Här finns utgången till den inglasade balkongen som byggdes ut till en mycket bra storlek 2018. Det är härlig utsikt över de andra hustaken, både mot Frösön och Storsjön. På balkongen njuter man av bra utsikt och sol hela dagen!

Här bor man med närhet och bra förbindelser till stan i en stabil förening med bra gemensamma lokaler såsom gym, bastu, samlingslokal, gästrum och snickarbod.

Lugnvik är mycket trivsamt med grundskola F-9, hälsocentral, förskola, pizzeria, ICA-nära med bensinstation. Lugnvik har fin grönskande natur och ett elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkare vintertid. Här bor man med närhet till Storsjön för ett dopp om sommaren eller promenadstråk på isen om vintern.

Kontakta mäklaren för visningstid!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.