Såld

Fältjägargränd 36, Karlslund

Slutpris
7 350 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
196 / 92 / 915 m²
Rum
8 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1938

Bo centralt i representativ välrenoverad villa!

Välkomna till ett av Karlslunds absolut bästa lägen där ni bor med gångavstånd till stadskärnans puls och service på lugn lummig trivsam villagata. Påkostat välrenoverat bostadshus som har representativa sällskapsutrymmena, fantastisk utemiljö och härliga utrymmen för den stora familjen när ni önskar avskildhet samt lugn och ro. Bostadshuset har nästan 290 kvm uppvärmd användbar yta med bästa betyg på energi uppvärmningen med bergvärme vilket ger mycket låga driftskostnader och bra boendeekonomi.

Bostadshuset som genomgående renoverats erbjuder vattenburen golvvärme i båda planen, modernt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till en härlig altan och solterrass där ni kan umgås och bjuda in till trevliga middagar med både släkt och vänner. Här ryms det mesta som behövs i form av utekök, loungemöbel, matgrupp och solstolar. Njut av den insynsskyddade välskötta trädgårdstomten där både vuxna och barn kan roa sig med olika sommaraktiviteter. I anslutning till den välkomnande hallen finns ett nyrenoverat badrum med hög standard som har klinker och golvvärme. På övre plan finns ytterligare ett stort badrum som har hörnbubbelbadkar och duschhörna. Här finns praktiskt tvätt nedkast till källarens tvättstuga. Bostadshuset har totalt fem sovrum. I den omdränerade källaren så finns det gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga med torkrum och lekrum/ hobbyrum som skulle kunna göras om till träningsrum eller relax. På den asfalterade uppfarten som inramas av vacker marksten finns plats för ett flertal bilar. Äldre garage finns samt möjlighet att bygga en carport.

Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadens puls med restauranger och shopping gator. Några kvarter bort ligger Universitetet och rekreationsområdet i Karlslund samt Östersunds skidstadion. Kort sagt ett kanonläge där ni går och cyklar till alla tänkbara aktiviteter.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Sommarbilder!
  • Sommarbilder!
  • Sommarbilder!
  • Sommarbilder!
  • Entréplan
  • Övre plan
  • Källarplan
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.