Budgivning pågår

Enbärsvägen 5, Klevfjällsbyn

eller högstbjudande
300 000 kr
Tomtarea
1 854 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt
Högsta bud
300 000 kr
Visa alla
 • Budgivare 1 mån 18 mars, 14:53
  300 000 kr

Vackert belägen tomt i Gräftåvallen

Välkommen till Gräftåvallen och Klevfjällsbyn, närmare bestämt Enbärsvägen 5! Nu finns möjligheten att bygga ert drömställe i fjällen. På stor tomt med insynsskyddande träd får ni en privat och avskild plats att njuta på. Tomten har ett högt läge som erbjuder fin utsikt mot fjällvärlden. Här tillåter detaljplanen ett enbostadshus i ett plan på max 100 kvm + 40 kvm komplementsbyggnad.

Idag finns ingen el eller v/a på tomten. Vatten via samfälligheten finns vid tomtgräns och är kostnadsfritt att ansluta sig till. Grävning står tomtägaren själv för. Elanslutning med 16-25A kostar i dagsläget 44 375 kr inkl moms. Avlopp löses enskilt på den egna fastigheten.

Gräftåvallen är ett fjällparadis för hela familjen året om. Här finns ett välutbyggt skidspårsystem och skoterleder inpå knuten och i Gräftåvallen finns även en slalomanläggning för er som gillar att åka utförs. Vid anläggningen ligger Fjällgården med restaurang och liten butik. För fler nedfarter ligger Bydalen ca 20 minuter med bil från Gräftåvallen.

Vid barmark erbjuder Gräftåvallen fina vandringsleder, bär- och svampplockning i vacker fjällnatur.

Webbplats Gräftåvallens samfällighetsföreningar: www.graftan.se. Här kan ni läsa vad som är på gång i samfällighetsföreningarna. Klicka er vidare till Lillgräftåns samfällighetsförening som Enbärsvägen ligger inom.

Välkommen att besöka tomten när det passar er. Kontakta mäklaren vid ytterligare frågor.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Fastighetskarta
 • Fastighetskarta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypTomt
 • Utgångspris300 000 kr (eller högstbjudande)
 • Tomtarea1 854 m²
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Vatten & AvloppVatten via samfällighet, finns vid tomtgräns. Avlopp saknas och får anläggas enskilt av fastighetsägaren.

Byggnad

 • FastighetsbeteckningOvikens-Rörön 1:196

Förening

Ekonomi

 • Vägsamfällighet1 950 kr/år
 • Driftkostnad1 950 kr/år
 • Taxeringskod210, Småhusenhet, tomtmark
 • Taxeringsvärde, tomt205 000 kr
 • Taxeringsvärde205 000 kr
 • Taxeringsår2021

Omgivning

Övrigt

 • Inskrivningar

 • GemensamhetsanläggningarGemensamhetsanläggning: Berg Ovikens-Rörön GA:1 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Berg Ovikens-Rörön GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Kvartersanläggning
 • PlanbestämmelserByggnadsplan (1974-07-17)
 • Övrig information

 • InformationLagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Dokument

Karta

Intresseanmälan

Enbärsvägen 5, Klevfjällsbyn

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.