Såld

Enarsvedjan 356, Enarsvedjan

Boarea / Biarea / Tomtarea
60 / 30 / 1 938 m²
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1970

Välskött fritidshus vid fantastiskt fiskevatten!

Välkommen till ett mycket välskött och påkostat fritidshus! Det ogenerade läget är det bästa tänkbara med strandtomt vid Landösjön, egen brygga och fantastisk utsikt över sjön och naturen!

Det röda huset välkomnar en med en stor veranda och en nybyggd varmbonad farstu. Köket går i grönt är mycket hemtrevligt med synliga takbjälkar och furugolv. Flera fönster ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på utsikten över sjön. I köket finns det en trappstege upp till ett rymligt sovloft med plats för. Allrummet med sina panelklädda väggar och tak gör att den rätta sportstugekänslan infinner sig. Här finns bland annat en bäddsoffa. I det rymliga sovrummet finns en dubbelsäng och badrummet är fräscht med ett mindre fönster och kaklat duschutrymme. Som en del av huset finns ett varmförråd med bland annat frys och separat ingång. Hela huset är utrustat med nya möbler av hög kvalitet som ingår i köpet.

Tomten är en lätt sluttande gräsbeklädd naturtomt om 1 938 kvm som gränsar mot vattenbrynet. Här finns en stor egen brygga och gott om plats för egen båt. På tomten finns även en nybyggd separat förrådsbyggnad om ca 28,5 kvm med bland annat skotergarage och snickarutrymme. Tillgång till snöskoter är en fördel eftersom sista delen av vägen inte alltid är plogad ända fram till tomten.

Landösjön är 3 mil lång och ganska smal sjö i Offerdal i Krokoms kommun, Jämtland. Långan avvattnar sjön till Indalsälven. I sjön som är känd i vida kretsar som mycket fiskrik fiskas röding, sik, harr och öring. Rödingfisket är det dominerande och här varierar storleken på fiskarna mellan några hekto till 4-5 kilo. Landösjön är den enda sjö i Sverige, som har två sportfiskerekord bland annat för röding som vägde 10,83 kilo och var 80 cm lång. Läs mer om fisket i Landösjön på www.landosjon.se/

Det finns gott om skoterleder i området och endast 5-10 minuters skoterfärd bort ligger Almåsabacken med sitt liftsystem och riktigt bra utförsåkning. Åt andra hållet finns skoterled mot Åkersjöns fjällområde. Skärvångens bymejeri ligger ca 4 mil från Enarsvedjan och kan med fördel besökas flera gånger per år.

Närmaste matvarubutik finns i Tulleråsen, avsåndet dit är ca 3 mil. Det finns även matvarubutik i Kaxås, ca 4 mil bort. Närmaste bensinstation finns i Lillhölmsjö, ca 2,5 mil bort. Det finns även matvarubutik i Kaxås, ca 4 mil bort. Avståndet till Östersund är knappt 8 mil.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.