Bydalen Järvstigen 3, Bydalen

Accepterat pris
13 500 000 kr
Tomtarea
1 646 m²
Rum
8 R.O.K. varav 5 sovrum
Upplåtelseform
Friköpt

Exklusivt fjällhus med spa, magnifik utsikt och 12 sängplatser - Ett boende utöver det vanliga!

Välkommen till ditt drömboende i fjällen! Detta exklusiva fjällhus erbjuder inte bara en magnifik utsikt över de omgivande fjälltopparna, utan även en nivå av komfort och lyx som gör varje vistelse till en oförglömlig upplevelse. Huset är designat för att smälta in i den vackra naturen samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter och stil. De generösa ytorna ger gott om plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Den extra stora altanen som sträcker sig runt huset är perfekt för att njuta av den friska fjälluften och de storslagna vyerna mot Dromfjället. Här kan du koppla av i en bekväm loungemöbel, grilla med vänner och familj, eller bara njuta av lugnet och naturens skönhet.

Husets generösa ytor bjuder in till både sociala sammankomster och avkoppling. Det stora vardagsrummet med sin imponerande eldstad är hjärtat av hemmet, där ni kan samlas för mysiga kvällar och njuta av den spektakulära utsikten genom de stora panoramafönstren. För den som söker extra lyx erbjuder huset en fantastisk spaavdelning. Efter en dag i backarna eller på vandringslederna kan du återhämta dig i bastun eller njuta av en avkopplande stund i jacuzzin. Spaavdelningen är utformad för att ge en känsla av total avkoppling och välbefinnande. Med 12 bekväma sängplatser är detta hus perfekt för stora familjer eller grupper av vänner som vill uppleva fjällen tillsammans. Varje sovrum är designat med omtanke för att erbjuda en fridfull och lyxig miljö, där du kan vila ut efter en dag fylld av aktiviteter.

Detta fjällhus är verkligen något utöver det vanliga, en plats där varje detalj är utformad för att ge dig och dina gäster en oförglömlig upplevelse. Missa inte chansen att äga denna extraordinära fastighet! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig allt som detta fjällhus har att erbjuda.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypFritidshus
 • Utgångspris13 500 000 kr
 • Rum8 R.O.K. varav 5 sovrum
 • Tomtarea1 646 m²
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt säljaren

Byggnad

 • Typ1 ½ plan med källare
 • StommeTimmer
 • Fönster3-glasfönster isoler
 • TakTorvtak
 • GrundBetongplatta
 • FasadTimmer
 • Övriga byggnaderFörråd/skotergarage
 • FastighetsbeteckningHallens-Backen 1:149
 • Vatten & AvloppVatten saknas, Avlopp saknas.
 • TVFiber
 • InternetFiber
 • BilplatsGruslagt uppfart

Förening

Ekonomi

 • PantbrevDet finns 1 pantbrev om totalt 2 000 000 kr
 • Taxeringskod210, Småhusenhet, tomtmark
 • Taxeringsvärde, tomt419 000 kr
 • Taxeringsvärde419 000 kr
 • Taxeringsår2021

Omgivning

 • Generellt om områdetBydalsfjällen - En dalgång med svängrum!

  Här är det verkligen genuint och gemytligt. Här finns äkta omtanke, ett personligt värdskap som gör det enkelt och trivsamt att vara gäst. Här kan ni få ett personligt möte, bara ni och fjället och ett trevligt äventyr som ger minnen för livet. I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen.

  I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor du mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för dig av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike. Från Östersund och flygplatsen är det ca 6 mils bilfärd. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

  Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens.
  I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

  Runt restaurangen i centrum finns allt nära till hands. Skidshop/ skiduthyrning, skipassförsäljning, reception och livsmedelsaffär, allt i samma byggnad.

  Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

  Läs mer på www.bydalsfjallen.se, www.bydalen.com, www.hoglekardalen.com

Övrigt

 • Inskrivningar

 • GemensamhetsanläggningarGemensamhetsanläggning: Åre Hallens-Backen GA:10 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Åre Hallens-Backen GA:8 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Åre Hallens-Backen GA:9 ändamål: Vägar
 • PlanbestämmelserDetaljplan (2010-06-16)
 • Övrig information

 • Övrigt tomtNaturtomt
 • InformationLagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Även om ett utgångspris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 20-40% av annonskostnaden för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Bydalen Järvstigen 3, Bydalen

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.