Såld

Bydalen Älgstigen 14, Bydalen

Slutpris
1 100 000 kr
Tomtarea
1 493 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Högt belägen tomt med utsikt och fantastiskt läge i Bydalen!

Belägen högst upp i området Västfjället i Bydalen hittar ni denna trevliga tomt med ski-in, ski-out läge och en hänförande utsikt över fjällvärlden!

Tomten ligger med ett högt och fint läge i Västfjället på en insticksväg utan genomfartstrafik. Tomten är stor och har en underbar panoramautsikt över fjällvärlden. Skidleden går ett stenkast från tomten så här har man bästa ski-in ski-out läget. Ta chansen att bygga ditt fritidshus på en av områdets bästa tomter!

Huvudbyggnad med en lägenhet får bebyggas med högst 200 kvm BYA och högst 260 kvm BTA. Två våningar får byggas med högsta byggnadshöjd på dalsidan 6,5 meter räknat från nedersta bjälklagets överkant. Läs mer om detta i detaljplanen.

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor du mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för dig av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike som du hyr direkt på plats. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens. I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. Afterski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Välkomna till Bydalen, en dalgång med svängrum!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Dromfjället i vinterskrud
  • Från backen
  • Ledbild
  • Vy bydalen
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.