Såld

, Bydalen

Slutpris
595 000 kr
Tomtarea
1 157 m²
Typ
Fritidshustomt
Upplåtelseform
Friköpt

Färdigplanerad tomt med suveränt ski-in/ski-out läge

Den färdigplanerade tomten ligger med ett lugnt och närmast bilfritt läge i slutet av gatan och bjuder på en fantastisk panoramautsikt över Dalsjön och Drommenmassivet. Tomten har ett av de bästa lägena i området med direkt anslutning till en lift som tar dig snabbt och smidigt upp i Bydalsfjällens liftsystem. Det är gångavstånd till Bydalens fjällanläggningar så här kan ni med fördel parkera bilen under fjällsemestern och i stället använda skidor och fötter för transport.

Det finns ett bygglov för en huvudbyggnad och en komplementsbyggnad, se bifogade ritningar. Bygglov är beviljat 2008-06-03 och byggsamråd genomfördes 2010-05-18. Bygglovet medger inte att vatten och avlopp installeras i komplementbyggnaden enligt ritningar. (Tiden för bygglovet har löpt ut).

Marken är avjämnad och utfylld/uppfylld med mellan 1-2 meter bergkross. Undergrunden och marken är således klar. Vatten och avlopp är framdraget från inkopplingspunkt till byggnaden.

Allt är i princip färdigprojekterat, såväl A-ritningar som K-ritningar, så här är det bara att sätta igång och uppföra ert drömhus på en fantastisk tomt.

BYDALEN

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor du mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för dig av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike som du hyr direkt på plats. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens.

I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommeliern Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Bydalsfjällen fotat från Ås
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.