Såld

Bydalen 151, Bydalen

Slutpris
395 000 kr
Tomtarea
776 m²
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
Okänt

Drömläge vid Dammån och närhet till skidåkning i Bydalen!

Unikt tillfälle att skapa ett riktigt paradis intill härligt brusande och fiskrika Dammån. Här har jag nu nöjet att erbjuda denna tomt med fantastiskt läge, bebyggd med en stuga som har stora renoverings- eller rivningsbehov. Fastigheten är lättillgängligt belägen intill vägen och dessutom endast 1,8km från Bydalens fjällanläggning som erbjuder fantastiska möjligheter för utförsåkning.

El är redan inkopplat vilket gör det enkelt att påbörja planeringen av ert framtida drömboende i familjära Bydalsfjällen.

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor ni mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för er av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens. I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Välkomna till Bydalen, en dalgång med svängrum!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Mitt i dalgången intill brusande Dammån
  • Plan och lättbyggd tomt
  • Lättillgänglig tomt och parkering vid vägen
  • Trappa ned till Dammån

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.