Såld

Brunnsgränd 16A, Centralt

Slutpris
1 290 000 kr
Boarea
82 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 866 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1999/2000

3:a Centralt- Med hiss och inglasad balkong!

Välkommen till en modern och trivsam lägenhet på lugna och enkelriktade Brunnsgränd! Här bor man bekvämt helt utan nivåskillnader och med hiss direkt utanför lägenheten som tar dig ner till porten och den välskötta grönskande innergården. Husets byggår är 1999 och hela bostaden är i mycket gott skick. Samtliga rum har parkettgolv och ljusa moderna ytskikt. Tack vare gavelläget finns flera extra fönster i vardagsrummet vilket medför ett generöst ljusinsläpp även från husets gavelsida. Den öppna planlösningen och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet skapar ett härligt ljus och rymd i hela bostaden. I vardagsrummet finns ett burspråk där matsalsmöbeln har sin givna plats. Köket har modern och mycket trivsam inredning med harmoniskt gröna köksluckor och erbjuder plats för både matbord och kökssoffa. Båda sovrummen är väl tilltagna, det större med rymlig garderobsvägg och det mindre med dubbeldörrar mot vardagsrummet. Det fräscha badrummet är helkaklat med skön golvvärme och har både fönster och tvättmaskin. Lägenheten har genomgående vita spegeldörrar till de olika rummen och fönsterbänkarna är gjorda av slipad sten. Den härliga inglasade balkongen med trätrall är ett fantastiskt uterum som nyttjas stora delar av året. Här finns goda möjligheter att odla några tomatplantor om så önskas.Tack vare inglasningen kan man njuta av utsikten över den välskötta innergården till långt in på höstkanten!

Säljarnas egna ord om lägenheten:

Vid årsskiftet 2005-2006 skulle vi flytta hem till Östersund efter några år i Stockholm. När vi då fick veta att denna lägenhet var till salu tvekade vi aldrig! Faktum är att vi köpte den osedd! Vi är otroligt nöjda över det beslutet. Detta var ett av två hus vi ville bo i.

Otaliga är stunderna då vi suttit på den fina balkongen och druckit morgonkaffe, eller njutit ett glas vin i solnedgången. Här finns lugnet och tryggheten i en bra kombination med stans närhet och utbud. Här störs man inte av trafiken, varken från Rådhusgatan eller Brunnsgränd. Grannarna är, i princip uteslutande, i den övre medelåldern eller pensionärer. Detta har passat oss bra, då vi efter åren i Stockholm var trötta på högljudda grannar och lyhördhet. Andra saker vi uppskattat med detta boende är golvvärmen på toaletten, hissen, den fräscha och lättbokade tvättstugan, den egna tvättmaskinen, miljörummet precis under lägenheten, och den minutiösa skötseln av innergården såväl vinter- som sommartid.

Här har vi trivts jättebra. Nu väntar vi vårt första barn, och vi har nyss köpt vårt drömhus utanför stan, vilket känns väldigt bra. Detta till trots är det med visst vemod vi lämnar vår härliga lägenhet med den fina balkongen, de trevliga och lugna grannarna, och en bostadsrättsförening som år för år blivit allt mer solid.

Hälsningar Johan & Linda

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Brunnsgränd 16 A!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.