Brunflovägen 19 A, Centralt

eller högstbjudande
750 000 kr
Boarea
61 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 852 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1958

2:A CENTRALT MED NYTT STILRENT KÖK!

Välkommen till en härligt stor tvåa i mycket gott skick med nyrenoverat kök och trevlig balkong med sol från förmiddag till sen kväll. Ett stenkast från lägenheten hittar ni café, universitet, gym och till centrum är det gångavstånd.

När du stiger in över tröskeln välkomnas du av en väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för byrå och förvaring i en inbyggd garderob. Golvet kläs i ett vackert klinkergolv och väggarna är vitmålade vilket gör att hallen känns ljus och luftig. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Sovrummet är stort och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. En stor garderobsvägg med dörrar i frostat glas erbjuder förvaring och fönstret vetter mot den lugna innergården. Badrummet är uppdelat i två sektioner där den större delen är helkaklad och utrustad med badkar. Här finns också en stor infälld spegel och det är förberett för egen tvättmaskin.

Köket renoverades 2011 och bjuder på snygg köksinredning i vitt och stilrena vitvaror i rostfritt. Diskmaskinen är inbyggd och den moderna spisfläkten har infällda spotlights som ger bra med ljus åt spishällen. Ovanför den massiva bänkskivan i ek sitter ett vitt kakel och gott om förvaring finns i skåp och lådor. Matplats för 4-5 personer samt fönster mot gatan.

Det trivsamma vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. En färgglad fondvägg pryder platsen bakom tv-möbeln och på golvet ligger ett vackert parkettgolv i ek. Härifrån nås den rymliga balkongen med sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Hela lägenheten känns väl genomtänkt med gedigna materialval och stor trivselfaktor. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening med samlingslokal, övernattningsrum, bastu, träningslokal, bakstuga och ett charmigt lusthus på innergården. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten.

Visa hela beskrivningen Fakta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris750 000 kr (eller högstbjudande)
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea61 m²
 • Lägenhetsnummer11
 • Våningsplan3 / 3

Interiör

 • RumsbeskrivningLägenheten disponeras enligt följande:

  Entré/Hall:

  I hallen välkomnas ni av ett snyggt och skimrande klinkergolv i gråsvart kulör. Väggarna är vitmålade och här finns plats för både hatthylla och byrå. En infälld garderob underlättar förvaringen.

  Badrum:

  Badrummet är indelat i två sektioner. Direkt ni kliver in finns toalettstol och ett mindre handfat. På andra sidan väggen finns badkar, handfat och en stor infälld spegel. Här finns det gott om plats för badrumsmöbler och det är förberett för egen tvättmaskin. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett sandfärgat klinker.

  Sovrum:

  Sovrummet är stort och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord om man så vill. På golvet ligger ett vackert parkettgolv i ek och fönstret vetter mot den lugna innergården. Väggarna är vitmålade förutom en stilren fondvägg som går i svart med grå rutor. Här finns också en stor skjutgarderob med snyggt frostat glas.

  Kök:

  Köksinredningen kommer från IKEA och har högblanka vita skåp med gott om förvaringsmöjligheter. Ovanför den massiva bänkskivan i ek sitter ett snyggt kakel i vitt och i ett av skåpen finns en inbyggd diskmaskin. Övrig köksutrustning är kyl/frys i rostfritt från ElektroHelios, inbyggd mikro och ugn från IKEA, spisfläkt från IKEA, spishäll från IKEA och rostfri ho med blandare från FM Mattsson. Alla vitvaror är från 2011. Matplatsen erbjuder plats för 4-5 personer kring matbordet och väggen bakom är klädd i en stilren fondtapet av caffe latté kulör. Resterande väggar är vita och på golvet ligger ett snyggt valnötsliknande laminatgolv.

  Vardagsrum:

  Vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Det stora fönsterpartiet och balkongdörren ger ett generöst ljusinsläpp som gör att rummet känns extra ljust och trivsamt. En av väggarna bjuder på en snygg färgglad fondtapet och golvet kläs i en vacker ekparkett. Resterande väggar är vitmålade. Härifrån nås också den stora balkongen som har sollläge från förmiddag till sen kväll.

Byggnad

 • Byggår1958
 • HissNej
 • Våningsplan3 / 3
 • Övriga byggnaderI föreningen finns samlingslokal, bastu, träningslokal, cykelförråd, lusthus, grillplats och bakstuga. Ett övernattningsrum finns att hyra för 100 kr/dygn. Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden. Tvättstugan finns i angränsande fastighet och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkrum, strykrum och mangel.
 • Renoveringar2011: Helrenoverad. Nya ytskikt i sovrum, vardagsrum, kök och hall. Nytt kök och nya vitvaror.
 • TVAnsluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
 • InternetBredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Förening

 • NamnHSB:s brf Gullvivan
 • Allmän informationFörening: HSB:s Brf Gullvivan är en mycket omtyckt och välskött förening belägen i gröna och populära Odenslund. Föreningen äger fastigheterna Gullvivan 10 och Nejlikan 10 där 6 hus är uppförda inrymmande sammanlagt 108 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 43 lokaler varav 41 st upplåtna med bostadsrätt och 2 st upplåtna med hyresrätt.

  För föreningens medlemmar finns tillgång till bakstuga, motionsrum, bastu med relaxavdelning, hobbyrum samt grillplats. Vid behov kan man även nyttja övernattningslokalen som kostar 100 kr/natt. • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 183 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avKöpare
 • Pantsättningsavgift473 kr
 • RenoveringarJust nu byts värmesystemet ut, nya termostater och ventiler samt värmeväxlare i huset där Daffys och Linnean ligger.

  Inom två år planeras taken bytas på tre av husen, kommer ej att påverka avgifterna.

  Fönster planeras bytas ut 2015.
  1990-talet Stambyttes fastigheterna.
  2000: El dras om och stammar renoveras.
  2006 Alla lägenhetsdörrar byttes till säkerhetsdörrar.
  2011 Renoverades fasaderna.
 • Månadsavgift2 852 kr
 • Andel av årsavgift0.75668 %
 • Andel i BRF0.75668 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen höjde månadsavgiften med 7% från 1 januari år 2012. Anledningen är höjda priser för el, vatten och fjärrvärme samt uppräkning av andra kostnader exempelvis fastighetsskötsel m.m.

  Föreningen är sedan 2008 anslutna till en gemensam bostadsrättsförsäkring i Länsförsäkringar. Detta innebär att bostadsrättshavarna inte själva behöver teckna sk. bostadsrättstillägg.
  Det finns inte några beslutade avgiftsförändringar.
 • Reparationsfond154 kr

Ekonomi

 • Månadsavgift2 852 kr
 • Försäkring150 kr/månad
 • Driftkostnad150 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationHSB tar ut en obligatorisk medlemsavgift om 500 kr/person vilket betalas av köparen.

  Budgivning

  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden

  I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Intresseanmälan

Brunflovägen 19 A, Centralt

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.