Såld

Bronshängevägen 3, Västra Odensala

Boarea / Biarea / Tomtarea
108 / 101 / 720 m²
Rum
6 R.O.K.
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1972

Villa i Västra Odensala - Perfekt läge för barnfamiljen!

Den plana gräsmattan ett stenkast från fotbollsplanen är som klippt och skuren för en stor studsmatta! Det här är ett boende som rymmer den stora familjen och tack vare husets äldre karaktär finns det goda förutsättningar och alla möjligheter att förändra och sätta sin egen stil på bostaden.

I husets finns en härlig känsla av rymd, mycket tack vare generöst tilltagna rum och genomgående stora fönster. Planlösningen är optimal för barnfamiljen med kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum på entréplan. Vardagsrummet med utgång till altanen i västerläge rymmer både soffa och matsalsgrupp och får ett härligt ljusinsläpp genom fyra stora fönster och altandörr. Köket har två fönster och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. De tre sovrummen är rymliga och samtliga har inbyggda garderober. Badrummet har en härlig retrokänsla med blått porslin och faner på väggen. Efter middagen när mörkret fallit så går man gärna en trappa ner till den mysiga gillestugan. Här ger skenet från en brasa i den öppna spisen både värme och mysfaktor. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum och även ett hobbyrum som kan passa bra som lekrum. I källaren finns annars flera praktiska utrymmen såsom tvättstuga och klädkammare.

Västra Odensala är ett populärt bostadsområde med närhet till Storsjön med bad, stövområden, skidåkning och skridskoåkning. Inom cykelavstånd finns skola, flera dagis och matvarubutik (Ica Kvantum). Närmaste busshållplats finns vid Opevägen som trafikeras av flera busslinjer.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.