Såld

Borgen 151, Oviken

Slutpris
585 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
49 / 4 / 3 511 m²
Rum
2 R.O.K. varav 1 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1980

Fritidshus på stort tomt i vacker bygd!

Välkomna till denna stora fastighet i vacker bygd med ostört läge granne med böljande ängsmarker i lantlig idyll. På fastigheten finns ett mysigt timrat vinterbonat fritidshus, gäststuga och en tvådelad timrad jordbruksbyggnad med portal. Koppla av på uteplatsen och njut av lugnet i den fridfulla miljön. Stor tomt som kan användas för sällskapslekar eller odling.

Timrat fritidshus som har kök och storstuga i öppen planlösning med värmande braskamin. Vackra fönster mot ängs- och åkermark. Loft med två sängar som kan avdelas för att skapa två rum vid behov. Entré via farstukvist och en stor möblerbar hall. Badrum med duschhörna, tvättställ och separett. Jordbruksbyggnaden har många användningsområden och har en trapp till en loge. Användbar gäststuga för släkt och vänner. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad som är en f d kiosk.

Här bor ni lugnt lantligt område på stor fastighet som har utsikt över vackra fält och utan insyn från några grannar. I närliggande Myrviken finns mataffär, pizzeria, fjällkonditori och bensinmack. I närheten av fastigheten finns skoterleden som tar er bl a upp mot Oviksfjällen. Vacker natur för strövområden och bärplockning.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.