Såld

Bomplansvägen 2-10/ Grönängevägen 1-9, Dvärsätt

Typ
Bostadsfastighet
Totalyta
2 978 m²

39 lägenheter i attraktivt område med strandnära läge i Dvärsätt.

Välkomna till attraktiva Sandnäset som ligger endast 15 minuters bilväg från Östersunds centrala delar och endast 4 km från Krokom som har bra allmän service. Vi har i detta område nu glädjen att kunna presentera dessa två bostadsfastigheter som består av 39 lägenheter med en total uthyrningsbar area på 2 978 kvm. Varje fastighet är bebyggd med fem fristående bostadshus med fyra till sex lägenheter per hus samt en fristående tvättstugebyggnad. På fastigheten finns också garage och separat förrådsbyggnader till varje lägenhet. De totala hyresintäkterna uppgår till 2 650 945 kr. Området ligger precis vid Storsjön med bra kommunikationer och vid Sandnäsets golfbana.

Fastigheterna har totalt 10 byggnader som innehåller lägenheter om 2-4 rok och några av de större lägenheterna är i etage. Alla lägenheter har antingen altan eller balkong. Lägenheterna har normal standard och är väl underhållna. Varje lägenhet har frånluftsvärmpump med vattenburna radiatorer. På varje fastighet och innergård finns en tvättstugebyggnad med en välutrustad tvättstuga.

Sandnäset är väldigt populärt och strategiskt placerat med närhet till Storsjön med möjligheter till både bad och båtliv. I Dvärsätt finns flera förskolor och skola upp till årskurs 6. Från Sandnäset tar man sig snabbt ut på Europavägen och har bra avstånd till den Jämtländska fjällvärlden.

Välkomna med er intresseanmälan.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.