Såld

Björkbackavägen 6 B, Karlslund

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
52.5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 275 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1950

Genomgående smakfullt & stilrent renoverat!

Välkomna till mycket attraktiva Karlslund och denna smakfullt och stilrent renoverade lägenhet som det är bara att flytta in i. Här har allt renoverats omsorgsfullt med bra materialval och standard. Här får ni ett modernt fullt utrustat kök, allmänt nya ytskikt, balkong mot söder samt enkla praktiska lösningar som Plejd, smart belysning.

Lägenheten erbjuder ett mycket trevligt snyggt renoverat kök med plats för matbord för minst fyra personer. Ljusa nya köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum med nyslipat ekparkettgolv, nya ytskikt med fondvägg av träpanel samt utgång till möblerbar balkong mot söder. Här kan ni koppla av med mycket eftermiddagssol. Rymligt sovrum med nya ytskikt. Stamrenoverat badrum som har duschhörna. Stor hall med LED belysning och bra utrymme för ytterkläder samt klädkammare. Stabil förening med låg skuldsättning.

Strategiskt läge med gångavstånd till stadskärnan, Björkbackaparken och skidstadion. I kvarteret finns en mycket bra matbutik. Universitetet ligger också i närheten av bostaden.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planlösning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.