Såld

Bäckvägen 14, Brunflo

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
90 / 90 / 899 m²
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1958

Villa i Brunflo- Med nytt kök och fjärrvärme!

Välkommen till denna ljusa och trivsamma villa i lugna och omtyckta kvarter! Huset har under senare år genomgår en omfattande renovering och bland annat fått ett nytt kök, nya ytskikt på entréplanet samt tilläggsisolerad och dränerad källare. Dessutom har man dragit in både fiber och fjärrvärme samt installerat till- och frånluftsvärmeväxklare som både ger både behagligt klimat och låga uppvärmningskostnader. Utanför dörren finns också en ny välsnickrad farstukvist.

Husets ljusa och enhetliga ytskikt gör att bostaden känns mycket trivsam och i vardagsrummet finns en stor och pampig öppen spis som värmer gott under regniga höstkvällar. Det stilrena och mycket smakfulla köket går helt i vitt och rostfritt och gör sig mycket bra till den grå/svarta bänkskivan Virrvarr designad av Sigvard Bernadotte. Under huset finns en närmast oinredd källare där bara fantasin sätter gränserna för vad den skulle kunna användas till. Här finns gott om utrymme för att inreda både gym, hemmabio och hobbyrum. Det största rummet skulle passa aldeles utmärkt till bandy eller pingisrum.

Den trevliga plana tomten passar utmärkt för både studsmatta och kubbspel och på husets södra sida är det förberett för en altan. Det är bara att bjuda in några vänner, lägga trallvirket på plats och sedan tända grillen. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Bäckvägen 14

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.