Såld

Ärtvägen 84, Lillsjön

Boarea
66 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 851 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1976

2:a i Lillsjön - Med egen ingång och uteplats!

Här bor man lugnt och bekvämt utan nivåskillnader i en rymlig och mycket välplanerad lägenhet. Kring matbordet i köket ryms flera glada gäster och lägenhetens nya stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet renoverades 2007 och är helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och badkar. Från den egna uteplatsen i västerläge med stensatt altan och gräsmatta kan solskenet avnjutas till långt in på sommarkvällarna!

Brf Lillsjön är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och en av Östersunds absolut mest välskötta! På innergårdarna finns gräsmattor, buskar, lekplatser, lekstugor. Området är helt bilfritt. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Endast ett stenkast bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Här finns också fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Alldeles i närheten finns också "stora lekplatsen" med linbana, slänggunga, rutschkanor, fotbollsplan och andra spännande attraktioner. Stora lekplatsen bevakas av föreningens egna kameror vilket betyder att du kan se dina barn leka på TV! Här finns också en härlig kälkbacke.

I Lillsjön finns ett litet centrum bestående av Odensala Hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka och äldreboende. Det finns flera dagis i området, de närmaste är Luktärtan och Lillgården. Övriga dagis i Odensala är föräldrakooperativet Solen, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Ärtvägen!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.