Såld

Allégatan 28S, Odenslund

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
67 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 767 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977

Rymlig 2:a i Odenslund med balkong i solläge!

Välkommen till Allégatan 28S! Här finns lägenheten med stor potential och fina välhållna retrodetaljer. Här bor du med gångavstånd till butiker, dagis och parkområden. Innanför entrédörren välkomnas man av en mindre entré som erbjuder plats för både hatt- och skohylla, därefter öppnar sig en större hall där en garderob står som underlättar förvaringen av du stora ytterkläderna.

Direkt innanför entrén ligger badrummet som är rymligt och med plats för egen tvättmaskin. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor och goda arbetsytor för kocken. På sällskapligt avstånd kan middagsgästerna sitta kring matplatsen som är god till ytan och rymmer utan problem ett bord med 6 platser. Matplatsen ligger i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet som bara skärmas av med en glasvägg vilket gör att det känns extra ljust och luftigt. Vardagsrummet har parkettgolv och tre stora fönster som ger maximalt med ljusinsläpp. Härifrån nås balkongen med bra solläge och vacker utsikt över fjäll och sjö. Sovrummet rymmer dubbelsäng och sängmöbler, fönstret vetter mot den lugna innergården. I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Östersundshus nr 19 är en populär och trivsam förening. Här ordar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd och motionsrum. Ett stort förråd tillhör lägenheten och är beläget i källarplanet.

Ta chansen att bli ägare till en trevlig tvårummare i lugna och trivsamma kvarter men ändå med närheten till centrum.

Här bor du bekvämt med ett trivsamt läge och fantastisk utsikt över fjäll och sjö!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.