Såld

Allégatan 26C, Centralt

Slutpris
795 000 kr
Boarea
69 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 675 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977-78

2:A CENTRALT- MED UTEPLATS OCH EGEN ENTRÈ!

Välkommen till Allégatan 26 C! Här bor du i en populär och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till butiker, dagis och parkområden.

Lägenheten är välplanerad, ljus och rymlig samt av äldre karaktär och något sliten på sina håll. Det finns goda förutsättningar och alla möjligheter för en köpare att göra det här till en riktigt trivsam bostad! Samtliga väggar och golv i lägenheten är ljusa och i köket finns plats för både matbord och kökssoffa om så önskas. Badrummet är halvkaklat med både badkar och tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet har ekparkett på golvet och flera fönster vilka ger ett generöst ljusinsläpp. Här finns också utgången till den egna trivsamma uteplatsen med morgon- och förmiddagssol. Här sitter man gärna i goda vänners lag och njuter av sommaren!

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler. Den stora lekplatsen mitt i området är ett populärt tillhåll för småttingar. Här trivs människor i alla åldrar!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Allégatan 26 C!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.