Såld

Allégatan 24 E, Centralt

Slutpris
1 130 000 kr
Boarea
69 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 755 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977-78

2:A Centralt - Smakfullt renoverad med egen uteplats!

Välkommen till Allégatan 24 E! Här bor du i en populär och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till butiker, dagis och parkområden.

Lägenheten har ett perfekt läge i området med egen uteplats med öppet och fritt läge utan direkt insyn eller hus som skuggar. Sommartid blir uteplatsen fint inramad i grönska med sol från eftermiddagen och resten av kvällen. Från uteplatsen har man god uppsikt över föreningens välskötta lekplats och grönskande omgivningar. Här sitter man gärna i goda vänners lag och njuter av sommaren! Vid entrén finns ytterligare en trevlig möblerbar uteplats med sol från morgon till sen eftermiddag.

Lägenheten är mycket trivsam och smakfullt inredd med genomgående ljusa ytskikt och rustika och enhetliga golvmaterial i gråsvart klinker och ekparkett. Innanför den egna entrén välkomnas man av en ljus hall med röd snygg röd hatthylla och praktiska värmeslingor i det grå klinkergolvet. Det rymliga vardagsrummet har snygg ekparkett och stora fönster vilka ger ett mycket generöst ljusinsläpp. Sovrummet ligger innanför vardagsrummet och är ett härligt ljust rum med snygg fondtapet och gott om plats för en dubbelsäng. Här finns en stor garderobsvägg och via en dörr från sovrummet nås den mycket praktiska klädkammaren/kontoret.

Det trivsamma köket med sina härligt klarröda luckor har gott om plats för ett normalstort matbord och kökssoffa framför köksfönstret. Tack vare den öppna planlösningen med bardisk mellan vardagsrum och kök gör att ljuset flödar fritt mellan de båda rummen. Några infällda spotlights i bardiskens tak höjer trivselfaktorn avsevärt! Detta skapar ett mycket modernt intryck och öppen känsla i lägenheten. Vid bardisken kan gästerna sitta och småpratar med kocken som visar sina färdigheter i köket!

Det fräscha badrummet renoverades 2005 och är helkaklat med stora vita kakelplattor och har golv i blå mosaik med skön golvvärme. Här finns duschhörna med skjutbara väggar och egen tvättmaskin.

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler. Den stora lekplatsen mitt i området är ett populärt tillhåll för småttingar. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Vardagsrum med öppning mot kök

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.