Såld

Allégatan 20F, Centralt

Boarea
79.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 063 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977

Nyrenoverat med stil!

Välkommen till Allégatan 20 F! Här bor du i en populär och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till butiker, dagis och parkområden.

Innanför den egna entrén välkomnas man av en ljus hall med golvvärme och plats för barnvagn. Den exklusiva trappan klädd i ek med ledstång i samma träslag leder upp till en riktigt spännande lägenhet!

Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum ger ett luftigt och modernt intryck och gör lägenheten sannolikt unik för detta bostadsområde. Hela lägenheten har enstavs ekparkett och från det rymliga vardagsrummet med den snygga fondväggen når man den mysiga balkongen med platsbyggd soffa.

Det enda som skiljer köket från vardagsrummet är den extra breda bardisken vars sida är klädd med svart glas och belyst med fjärrstyrd ledbelysning. Det smakfullt inredda köket med sina svarta luckor, rostfria vitvaror och stavmosaik inspirerar till både matlagning och umgänge. Från matplatsen vid fönstret är det fri utsikt mot lekplats och innergård.

Sovrummet som ligger innanför vardagsrummet är ett härligt ljust rum med spännande fototapet. Platsbyggd garderobsvägg med högblanka vita luckor och lådor samt infällda spotlights som ger ett behagligt ljus. Här finns ändamålsenlig garderobsinredning för både jeans och högklackat!

Sovrummet mot innergården är tapetserat i två olika harmoniska vita tapeter. Lagomt stort som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrummet är det enda rummet i lägenheten som inte genomgått någon renovering på senare tid men är fräscht blått med badkar, tvättmaskin och platsbyggda hyllor i ek.

Tack vare att planlösningen ändrats har ett förråd/klädkammare som tidigare inte fanns i lägenheten tillkommit! Här finns ett genomtänkt platsbyggt hyllsystem med plats för det mesta.

Hela lägenheten förutom badrummet har renoverats under 2008/2009.

Populär och trivsam förening. Här ordar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelföråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Egen entré

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.