Såld

Åkeräng 107, Åkeräng

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea / Tomtarea
196 / 4 010 m²
Rum
7 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2009

Magnifik villa anno 2009 i Åkeräng!

Med ett högt och fritt läge i omtyckta Åkeräng endast 15 minuters bilväg från Östersund ligger denna fantastiskt trevliga, mycket energisnåla och exklusiva villa anno 2009. Huset är närmare 200 m² stort och har byggts med både hjärta och hjärna. Bergvärme, extra tjock isolering och en värmeväxlare med 84% värmeåtervinning borgar för både behagligt inomhusklimat och riktigt låga driftskostnader. Här har ingenting har lämnats åt slumpen!

Redan vid den pampiga entrén där man möts av vacker snickarglädje, pampiga dubbeldörrar och en takhöjd på 270 cm, förstår man att detta hus är något utöver det ordinära.

Villan har genomgåendet ljusa och enhetliga ytskikt och de många och höga fönstren gör att huset fullkomligt badar i ljus och rymd. Här finns charmiga detaljer blandat med modern inredning och i vardagsrummet på entréplanet återfinns ett av husets smycken i form av en stor och pampig kakelugn från sent 1800-tal och i närheten av denna finner ni även vackra dubbeldörrar i trä från samma tidsepok. När mörkret faller på ger skenet från en brasa i kakelugnen både värme och mysfaktor. På entréplanet återfinns också det stora och ljusa köket med inmurad ugn, mikro och vedspis. Badrummet på entréplan är helkaklat och smakfullt inrett med sjösten och välvda duschväggar. På entréplanet finns även ett sovrum/arbetsrum samt en rymlig tvättstuga med praktisk grovingång.

En trappa upp i huset finns en stor hall som med fördel kan användas som allrum. Härifrån nåds den rymliga balkongen som bjuder på fantastisk snickarglädje. Familjens sovdel består av fyra generöst tilltagna sovrum varav det största sovrummet har en stor walk in closet med platsbyggd inredning och ett fönster som släpper in gott om ljus då klänningarna ska provas. På det övre planen finns också det stora helkaklade badrummet som erbjuder badkar med hög rygg och lejontassar samt vackra och funktionella badrumsmöbler.

På den stora och plana tomten med härlig utsikt över Storsjön, Oviksfjällen och Åreskutan finns det gott om plats för både studsmatta och lekstuga. I sydvästläge, med utgång från köket, finns en stor och välbyggd altan om 50 m². Här ryms både släkt, vänner, grillar, pool och trädgårdsmöbler. Här sitter ni på första parkett och kan njuta av solen till långt in på kvällen.

Det vidbyggda garaget gör att även att den som gillar att skruva blir nöjd. Här finns det gott om plats för både två bilar och en rejäl arbetsbänk. De två portarna är i dag manuella men dessa är förberedda för fjärrstyrning. Utanför gararget finns även en carport som gott och väl rymmer två bilar.

Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Åkeräng

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.