Såld

,

Slutpris
2 881 250 kr
Tomtarea
1 378 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2012

Smakfullt med suveränt ski-in/ski-out läge i Hovde!

Nöjet är helt på vår sida då vi nu kan erbjuda denna fina och exklusiva fjällstuga belägen på en av Hovdehögens bästa tomter. Här har ni möjlighet att förvärva en riktigt fin stuga med bergvärme, golvvärme och genomgående stilsäkra materialval. Här bor ni mitt i Bydalens skidsystem och från stugan är det självklart ski-in/ski-out. Till värdshuset och affären är det inte mer än några minuters promenad och från stugan bjuds ni på en härlig panoramautsikt över Bydalsfjällen.

Stugan har en modern stilren arkitektur och den svartbetsade fasaden med liggande panel och röda knutar är en fröjd för ögat. Vid entrén finner ni ett praktiskt och rymligt förråd för både ved och skidor. Entré, altan och fasad har försetts med ledbelysning som ger ett härligt sken då mörkret sänker sig över dalen. Även parkeringen, med två motorvärmaruttag, har försetts med praktisk belysning i form av en fyra meter hög gårdsbelysning med ledlampor. För bästa driftsekonomi har all yttre belysning försetts med både tids- och ljusstyrning.

Väl inne i stugan återfinner ni ljusa och enhetliga ytskikt samt en modern öppen planlösning mellan kök och storstuga. Från hallen och in mot storstuga ligger ett fint ekparkettgolv som flyter ut över en härligt stor yta och samma fina golv återfinns även i stugans tre rymliga sovrum. Kök, badrum, hall och fönsternischerna i storstugan har försetts med energisnål dimmerbar ledbelysning.

Storstugans stora fönsterpartier bjuder på en fantastiskt utsikt och fönster i tre vädersträck gör att detta rum badar i ljus. Mitt i storstugan står en modern kamin som sprider både värme och ljusfaktor under årets mörkare årstider och den rymliga matplatsen rymmer utan problem ett matbord för sju gäster och en kock. Efter en dag på fjället kan det vara skönt att ta igen sig i den fina och rymliga bastun som försetts med fyra rejäla lavar samt ett ångbastuaggregat för bästa komfort!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.