Lia Björk

Lia Björk är det senaste tillskottet på Storsjömäklarna. Efter två års studier i Gävle är hon nu godkänd som registrerad fastighetsmäklare. Läs mer vad hon tycker är viktigt som mäklare.

Välkommen till nya jobbet Lia!

Lia är född och uppvuxen i Östersund med flera år i serviceyrket inom handel och olika cafékedjor bakom sig. Nu ser hon fram emot jobbet som mäklare.

– Det här är något jag velat göra länge och tyckte att det var rätt tid att börja plugga under pandemin. Jag visste att jag ville bli mäklare och har alltid haft ett stort intresse för bostäder och känt vikten av att trivas i sitt hem. Det är ett ärofyllt uppdrag att få bidra med kunskap och rådgivning för att hjälpa människor att uppfylla sin dröm.

Vad är viktigt som mäklare?

För Lia är det främst mötet med kunden som lockar. Att verkligen se och förstå behovet och underlätta processen för såväl säljare som köpare. Hon beskriver sig som perfektionist som gärna jobbar nära kunden.

– Mina värderingar när det gäller kvalitet, trygghet för kunden och tillgänglighet stämmer bra med Storsjömäklarnas. Därför är jag glad att få möjligheten att lägga ned den tid som krävs i alla typer av uppdrag, oavsett om det är en liten stuga eller villa. Det känns väldigt bra att vara här.